str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Ia-ți certificatul SSL de la Amplica acum cu 20% reducere!

Ia-ți certificatul SSL de la Amplica acum cu 20% reducere!

Google va taxa drastic site-urile care nu sunt securizate. Tu ești pregătit pentru noile schimbări? Înarmează-te cu certificatul SSL de la Amplica acum cu -20% reducere! 

 Google a anunțat că intensifică lupta pentru securitatea online. O dată cu lansarea în iulie a versiunei Chrome 68, site-urile care nu au certificat de securitate vor fi marcate într-un mod diferit și afișat vizibil cuvântul defavorabil „Not secure” care va anunța vizitatorii site-ului că acesta este nesigur. Dacă va naviga mai departe sau nu e decizia fiecărui client, dar oare atunci când vrei să faci o tranzacție online și ai indicele de nesiguranță, vei mai face click? Să analizăm împreună.

 În imaginea de mai sus, postată și în articolul oficial,  este ilustrat cum vor fi afișate site-urile nesigure- HTTP. Google este principalul motor de căutare online și dacă site-ul tău nu este securizat, Chrome 68 va afișa vizitatorilor acest cod „Not secure/ numesite”.  Acest lucru va influența direct clienții site-ului nesecurizat, iar drept consecință site-ul nu doar că va fi afișat pe poziții inferioare în top Google, dar își va pierde cu siguranță o bună parte dintre vizitatori.

Amplica îți propune să fii parte a mișcării de securizare online și să-ți aduci site-ul în topul celor care merită încrederea vizitatorilor. Procură acum un certificat SSL acum cu 20% reducere!

Cum mă ajută un SSL certificat? SSL se descifrează în felul următor „secure sockets layer”, iar certificatul este o măsură de securitate care ajută la protejarea informațiilor personale transmise între browser și server. Certificatul criptează datele sensibile care sunt introduse de către clienți, cum ar fi datele cardului sau informații personale gen adresă și previn posibilitatea ca acestea să fie furate de către hackeri sau alte persoane terțe.

Păstrează imaginea de succes a brandului tău! Profită de ofertă și economisește 20% din preț adăugând 100% de încredere în site-ul tău. Procură un certificat  SSL chiar astăzi!

Primește -20% Reducere pentru Comodo Positive SSL

Reducerea de preț se aplică la etapa finală a achitării

NOTĂ: Oferta este valabilă atât pentru procurarea unui certificat nou, cât și pentru opțiunea de prelungire a valabilității celui anterior.