str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Înregistrare domenii

Înregistrare domenii

42

Unul dintre elementele care o să asigure funcționarea website-ului dvs este domeniul. Dar pentru început haideți să clarificăm diferența dintre domeniu și hosting pentru a elimina orice urmă de neînțelegere, pentru că, de fapt, în momentul în care vă doriți rularea unui website, veți avea nevoie de setarea ambelor elemente.

Un domeniu web este alcătuit practic din 3 elemente. Să analizăm exemplul www.amplica.md
1. www – ceea ce se descifrează ca world wide web, ceea ce înseamnă că un anumit website poate fi accesat pe internet

2. Amplica este de fapt denumirea unui website, el se diferențiază în dependență de denumirile companiilor, brandurilor, produselor sau serviciilor care se prestează sau se promovează prin intermediul unui website;

3. .md – este elementul ce indică zona de proveniență a unui website. Există o multitudine de astfel de elemente: .md, .com, .ro, .fr etc.

Deci, dacă acum sunteți în căutarea unei companii care ar putea să aibă grijă de înregistrarea unui domeniu pentru dvs, vă zicem noi că vă aflați exact în locul potrivit, pentru că la noi o să beneficiați deopotrivă de servicii calitative, dar și de personal care știe cum să vă ajute ori de câte ori aveți nevoie de noi.

Apelând la Amplica puteți beneficia de servicii nu numai de înregistare a domeniilor, dar și de servicii cum ar fi: transferul de domenii, rezervare domenii .md, contractarea unui domeniu privat sau efecturarea reînoirii protejată a domeniului dvs.

Acum e momentul pentru dvs ca să aveți fiți prezent online într-un mod absolut impecabil. Acest lucru este posibil, datorită serviciilor pe care vi le oferim noi. Vă invităm să rulați pagina web în jos, să găsiți domeniul dvs preferat care se potrivește extraordinar de bine cu numele produselor, companiei, brandului dvs și să apelați la noi. În plus, dacă sunteți în căutarea unui domeniu cu extensia .md, acum puteți profita de oportunitatea de a beneficia și de web hosting gratuit timp de o lună.

Aici puteți vedea lista de extensii de domenii web: Nume Domenii