str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Modalități remarcabile de promovare a noii Dvs. pagini web

Modalități remarcabile de promovare a noii Dvs. pagini web

Aproape toți consumatorii doresc să vadă site-ul companiei înainte de a cumpăra un produs sau un serviciu. Unii vizitează un anumit site web direct, prin intermediul mediei de socializare, printr-o campanie de e-mail de marketing, sau prin blogurile pe care le citesc, dar majoritatea încep prin introducerea cuvintelor cheie într-un motor de căutare. Iată câteva metode de promovare a paginii Dvs. web:

  1. E-mail marketingul

E-mail marketingul este o ramură a marketingului direct, care constă în colectarea adreselor de e-mail a clienților, prospecților, și vizitatorilor site-ului Dvs., în scopul stabilirii unei relații personale cu clienții. Această activitate este foarte importantă pentru afacerea Dvs., pentru că aproximativ 90,3% din vizitatori se pierd iremediabil! Prin e-mail îi veți readuce, făcându-i vizitatori fideli. E-mailul este mult mai puternic decât Facebook-ul, sau oricare altă rețea de socializare pentru a crea o relație directă cu clienții. Înainte de a vă focusa pe contul de Facebook, ar trebui să puneți accentul pe captarea adreselor de e-mail personale, reale, prin care contactați direct și rapid pe cei interesați de afacerea Dvs.

2.Semnătură personală de e-mail

Aveți posibilitatea să includeți un link pe pagina Dvs. principală sau o anumită pagină de destinație pe care doriți să o promovați. În cazul în care link-ul este pe pagina Dvs. principală, asigurați-vă că funcționează ca o pagină de destinație. O semnătură este utilizată pentru a furniza clienților numele și datele de contact ale afacerii Dvs.

3.Optimizarea pentru motoarele de căutare

SEO este un proces complex care presupune optimizarea paginii Dvs. web pentru cuvintele cheie, furnizează conținut de autoritate, și crește calitatea link-urilor. Datorită îmbunătățirii SEO, pagina Dvs. va apărea printre primele rezultate ale motoarelor de căutare.

  1. Anunțuri plătite

Creați anunțuri plătite ca să apară în motoarele de căutare. Cele mai populare anunțuri plătite sunt prin intermediul Google AdWords. Dacă doriți să aduceți trafic relevant și rapid pe site, atunci Pay-Per-Click este cea mai buna soluție.

  1. Media de socializare

Rețelele de socializare precum Facebook, Twitter sunt unele din cele mai importante pentru promovarea site-ului.

  1. YouTube

YouTube-ul este cea mai naturală cale pentru promovarea site-ului Dumneavoastră. Asigurați-vă că includeți un apel la acțiune în videoclip, cu un link care face trimitere către site-ul Dvs., oferind vizualizatorilor un bun motiv de a merge acolo.

În final, promovarea site-ul Dvs. pentru a crește traficul web și a stimula vânzările într-un proces cu mai multe etape, necesită o analiză minuțioasă, gândire și planificare. Primul pas pe care trebuie să îl faceți în acest proces este să vizitați chiar acum Amplica, pentru a configura numele Dvs. și domeniul de web hosting.