str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Modalități sigure de direcționare a traficului spre site-ul Dvs.

Modalități sigure de direcționare a traficului spre site-ul Dvs.

Ați finisat construirea site-ului în cele din urmă, și nici nu știți cum să procedați? Vi se face pielea de găină, și nici nu credeți ochilor că tot ce părea atât de măreț acum e realitate? Destul de curând, veți primi multe apeluri, și inbox-ul Dvs. va fi inudat cu noii potențiali clienți. Astăzi este începutul a ceva uimitor!

Apoi, hit-urile de mâine: nici un apel și nici adrese de e-mail.

Vă asigurați că calculatorul funcționează corect, apăsați Alt + Option + $, credeți că se va întâmpla ceva? Reîmprospătați browser-ul pentru mai bine de 30 de minute, căci, trebuie să dea ceva, nu?!

În cele din urmă, simțind gustul înfrângerii, vă lăsați pe scaun și vă întrebați ce ați făcut greșit?

Lansarea site-ului este doar începutul, tot ce trebuie să faceți este să implementați un plan de marketing pentru a direcționa trafic spre site.

Scrieți informații unice

Blogging-ul poate fi consumatorul de timp, însă rentabilitatea investiției vă face să uitați cât timp ați dedicat unui articol. Chiar dacă postați o dată în săptămână pe blogul, site-ul Dvs., creați conținut nou, care este relevant pentru industria Dumneavoastră. În schimbul acestei contribuții, motoarele de căutare precum Google pot afișa site-ul Dvs. atunci când cineva introduce cuvinte cheie legate de produsul sau serviciul ce vă aparține.

Neglijarea traficului din inbox

Nu treceți cu vederea importanța tot mai mare a traficului acumulat prin vizite repetate. Dacă neglijați această modalitate de a menține legătura cu clienții, cea mai mare parte dintre vizitatori vă vor părăsi și nu se vor mai întoarce.

Utilizați aceste sfaturi pentru a conduce vizite repetate pe site cu email marketing:

Adăugați un formular de înscriere pe site-ul site-ul Dvs;

Oferiți oamenilor un bun motiv pentru a se înregistra;

Evitați utilizarea formulări generice ca „Alăturați-vă la lista noastră de e-mail.“ În schimb, aduceți la cunoștință ce este de preț acolo, atunci când ei se alătură listei de corespondență.

Fiți un fluture social

Știați că astăzi numărul de utilizatori web care mereu caută să consume ceva plăcut și util a crescut considerabil? Media de socializare oferă posibilitatea de a vă conecta și atrage noi perspective pe site-ul Dvs.

Alegeți un site prin care să vă faceți o mică publicitate. Oferiți și dedicați o oră pe săptămână pentru a furniza ceva nou. Este posibil să doriți prin a începe cu Facebook și ramifica cu Twitter sau Pinterest, deoarece acestea sunt unele dintre cele mai importante căi de direcționare a traficului pe site-ul Dvs.