Domeniul web .PW este o nouă destinație online pentru business și profesioniști.

Începând cu 2 aprilie 2013 Amplica Hosting oferă posibilitatea de înregistrare domenii web cu extensia .PW (țara Palau), domenii recunoscute și poziționate ca Professional Web atât în mediul individual cât și cel business.

 

Toată lumea este în căutare de a-și defini prezența online pe internet. Însă să te afirmi online profesional este destul de dificil. Odată cu epuizarea numelor bune .COM, profesioniștii sunt obligați să opteze pentru nume de domenii lungi și care nu corespund neapărat brand-urilor lui.

Nu există nici un fel de restricție pentru înregistrarea unui domeniu .pw, astfel încât oricine poate rezerva, înregistra și utiliza un domeniu web cu extensia .pw. Domeniile .PW sunt foarte accesibile, disponibile oricui, sigure și cu o bună reputație în rândul comunităților online.

Ca un brand nou de spațiu web, .PW este perfect de a oferi alegeri de domenii web scurte, generice și ușor de găsit disponibile care stabilesc identitatea ta profesională în online.

Pentru cine sunt destinate domeniile .PW?:
Dacă ești un profesionist și vrei să fii online, PW este un nume de domeniu perfect pentru tine.

Fie că ești Medic, Avocat, Blogger, Consulant, Muzician, Artist sau Specialist Web, căuți să stabilești o prezență online profesională – .PW este pentru tine!

Inregistrează-ți și tu acum propriul domeniu web .pw și poți deveni parte a comunității internaționale a profesioniștilor.

Beneficiile .PW Domains:

Nerestricționat  –  oricine poate înregistra un nume de domeniu .PW;

Disponibilitate – deoarece abia în martie 2013 a fost deschis înregistrării, are un spațiu de domenii complet nou, cu opțiuni nelimitate de domenii;

Securizat – are cele mai bune practici din industrie; Registratorul PW. A inclus măsuri stricte pentru a oferi un spațiu de domenii curat si fără abuzuri pentru profesioniști adevărați. Cu toleranță zero față de abuz, poți să fii sigur că vei fi asociat cu un spațiu de domenii de renume.

Accesibil – este nume de domeniu calitativ la cel mai rezonabil preț.

Creează-ți o imagine profesională  pentru clienții tăi cu numele de domeniu .PW. Puteți înregistra nume de domenii .PW chiar aici.

Prețul pînă la 30 aprilie 2013 la înregistrare este 5,99 euro/an pentru oricine. (Domeniul .PW la prelungire este de 11,99 euro).

Asigurați-vă că înregistrați domeniul .PW cel mai devreme pentru cea mai bună șansă de a obține domeniul web dorit pentru brand-ul tău sau afacerea ta.