AMPLICA oferă tuturor ONG-urilor înregistrate în Republicii Moldova o reducere de pînă la 40% la serviciile de hosting și creare site-uri web.

Aceasta are scopul de a înlesni prezența online care va permite o mai bună comunicare între ONG-uri și cetățeni deapre activitățile lor, promovarea voluntariatului și pentru atragerea societăţii civile în acţiuni filantropice. Internetul acuma este principala sursă de informare pentru majoritatea, îndeosebi în rândul tinerilor.

D-nul Denis TABAC, directorul Companiei AMPLICA afirmă:” Primim o deosebită placere să contribuim cu o parte cât de mică la dezvoltarea societății noastre. Iar Organizațiile Nonprofit sunt elemente active ale unei societăți civile și joacă un rol primordial de a face legături permanente între cetățeni  și alte organizații / instituții / agenți economici. La fel acestea își aduc un aport nemaipomenit la dezvoltarea și educarea tinerilor, iar acest fapt ar trebui să încurajăm mult mai mult. Ne dorim să încurajăm ceea ce fac Organizațiile Non-Guvernamentale printr-o bună prezență online și nu numai.”