Planifică cu Amplica noul an de hosting! – 30% pentru prima achitare

AMPLICA -30% hosting

Descoperă ce înseamnă hosting și servicii de calitate. În prag de sărbători, Amplica oferă o scădere de preț de 30% pentru serviciile de hosting. Reducerea este valabilă pentru prima achitare a oricărui tip de pachet ales, indiferent de durata și prețul acestuia.

Mai mult, pe lângă economie de preț, oferim viitorilor noștri clienți și o serie de beneficii care vor ameliora funcționalitatea site-ului.

Transfer gratuit. Tot ce trebuie- este să deveniți client AMPLICA fiindcă de alte detalii ce țin de transfer, specialiștii noștri se vor ocupa absolut gratuit.

Compensarea lunilor achitate companiei de hosting precedente. Nu trebuie să vă faceți griji pentru faptul că aveți achitate la compania anterioară ” încă 3 luni de hosting”. AMPLICA vă garantează compensarea lunilor achitate companiei anterioare prin includerea acestora în pachetul ales.

Exemplu: Alegeți un pachet de hosting AMPLICA cu durata de 6 luni. Companiei de hosting anterioare, aveți achitate în avans 3 luni de hosting. În acest caz aveți parte de 6 luni de hosting preț Amplica+ 3 luni gratuit.

Raport SEO gratuit. Deținerea unui site nu este suficientă pentru a avea succes în online. Este important să cunoașteți care este poziționarea acestuia. Dacă deveniți client AMPLICA, aveți parte de un raport SEO ce va include date factuale despre conținutul, poziția rezultată de motoarele de căutare, viteza de descărcare și erorile site-ului Dvs.

Servicii de calitate. Un hosting bun este definit de serviciile suplimentare de care au parte clienții. Sistem avansat de protecție, copii de rezervă, trafic nelimitat și, important, suport tehnic 24/24- sunt doar câteva dintre beneficiile de bază puse la dispoziția clienților AMPLICA.

Profitați de reducere. Deveniți client AMPLICA până la data de 31 ianuarie și convingeți-vă că hostingul de calitate există!

COMANDĂ HOSTING