str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Primește un domen .eu Cadou 🎁

Domen .eu Gratis (cadou)

Primește sincere felicitări cu sosirea Primăverii.

Noi, echipa Amplica, vrem să te suprindem în continuare cu cadouri.

Iată ce am pregătit de data aceasta:

Comandă un pachet de hosting iar Domenul ți-l facem noi Cadou 🎁

Dacă dorești să economisești sau ai decis să înregistrezi domenul tău și pentru țările europene, poți acum noi îți oferim un domen .eu (pentru 1 an) Cadou la comandarea oricărui pachet de Hosting Nelimitat sau Hosting Clasic pe o perioadă de 1, 2 sau 3 ani.

Dacă ai deja un domen .md atunci ia același domen și cu .eu, în felul acesta poți face un Lading Page în limba engleză pentru vizitatorii din Europa, sau copia site-ului tău tradusă în engleză.

Primește .eu Cadou la prelungirea pachetului de Hosting

Apreciem foarte mult colaborarea cu clienții noștri existenți. De aceea îți mulțumim că ești cu noi și îți oferim un domen .eu (pentru 1 an) Cadou la prelungirea oricărui pachet de Hosting Nelimitat sau Hosting Clasic existent pe o perioadă de 1, 2 sau 3 ani.

Dacă ai deja un domen .md sau oricare altă extensie, te sfătuim ca să îți alegi drept cadou, domenul tău și cu extensia .eu, ca să ai și un site pentru vizitatorii din țările europene.

Tot ce trebuie să faci este să anunți colegii mei care este domenul .eu care îl dorești după ce ai făcut achitarea pentru serviciul de hosting. Poți face asta prin oricare metodă comodă ție:

tel: 022896161 sau 022804678, linia 1

chat: pe https://amplica.md, in partea de jos.

skype: amplica.md

un mesaj privat pe pagina: https://fb.com/amplica.md

Viber: http://chats.viber.com/amplica.md