str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Primește un domen .SRL cadou

Domen SRL Cadou

Dese ori în motoarele de căutare precum Google este căutată compania noastră, de ex: Amplica SRL, aceasta este o combinație unică de cuvinte cheie, pe care o putem valorifica. Propunem să alegeți domenul .SRL pentru toate companiile din Republica Moldova. Primul an este gratuit la procurarea sau prelungirea oricărui pachet de Hosting.

Comandă un pachet de hosting iar Domenul ți-l facem noi Cadou 🎁

Pentru ca compania ta să fie mai recunoscută online, îți oferim un domen .SRL (pentru 1 an) Cadou la comandarea oricărui pachet de Hosting Nelimitat sau Hosting Clasic pe o perioadă de 1, 2 sau 3 ani.

Dacă ai deja un domen .md atunci ia același domen și cu .SRL și seteaza acest domen de bază, în felul acesta o sa poți promova mai bine SRL-ul tău.

Primește .srl Cadou la prelungirea pachetului de Hosting

Apreciem foarte mult colaborarea cu clienții noștri existenți. De aceea îți mulțumim că ești cu noi și îți oferim un domen .SRL (pentru 1 an) Cadou la prelungirea oricărui pachet de Hosting Nelimitat sau Hosting Clasic existent pe o perioadă de 1, 2 sau 3 ani.

Dacă ai deja un domen .md sau oricare altă extensie, te sfătuim ca să îți alegi drept cadou, domenul tău și cu extensia .SRL, ca să fii mai ușor găsit în motoarele de căutare.

Poți face asta prin oricare metodă comodă ție:

tel: 022896161

chat: pe https://amplica.md, in partea de jos.

un mesaj privat pe pagina: https://fb.com/amplica.md

Viber: http://chats.viber.com/amplica.md