Primul Training Amplica

În momentul de față, suntem martorii unei revoluții. Internetul a devenit o a doua casă pentru mulți dintre noi – una puternică și totodată extrem de accesibilă, chiar la vârful degetelor. Acum nu este suficient să ai doar e-mail sau cont pe o rețea de socializare. Dacă vrei să te faci cu adevărat auzit, trebuie să

inițiezi un blog.

Astfel, pentru a facilita crearea primei tale ”case” pe internet, Duminică dimineața pe 3 aprilie cei dornici de prezență on-line de calitate au venit la primul training AMPLICA, destinat inițierii corecte a unui blog.

Cu doar un laptop participanții au avut acces la:

1) informații despre crearea și utilizarea platformei wordpress, oferite de către Alex Lebedev (blogger deja de mai mult de doi ani) despre:

*cum aranjezi pagina în așa fel încât să-ți menții cititorul pe blog

*cum redactezi un articol pentru a atrage și a convinge

*cum descifrezi limbajul statisticilor

*cum îți promovezi blogul până la apăsarea butonului PUBLISH: despre SEO

2) 1 subdomain gratuit pe care au testat imediat cele învățate

Sergiu Baleca, pasionat de fotografie, ne-a scris: ”Mersi mult pentru training. Chiar cunoscând ideile de bază, am fost fericit să descoper ceva nou. Nu am răbdare să completez blogul și să pornim concursul :)”

Nadia Dimitriu, extrem de activă în diverse evenimente sociale, ne-a spus: ”Oamenii potriviți la locul potrivit 🙂 Vă mulțumesc mult pentru tot suportul informațional oferit, într-adevăr a fost util și interesant!”

Alex Iordache, deja cunoscut pentru fotografiile pe care le face pe intermediul site-ului iordache.md, a declarat: ”Eu nu regret că m-am trezit cu cîteva ore mai devreme decît o fac duminica 🙂 Sunt fericit că am făcut asta astăzi. Am învățat lucruri noi. Am cunoscut oameni buni. Meritați toate laudele!”

Training-ul următor va fi în curînd.

Dacă nu vrei să ratezi șansa de a participa, înscrie-te acum pe: http://amplica.md/portfolios/training și te contactăm noi!Lasă un răspuns

fifteen − ten =