Program de seminare pentru dezvoltarea întreprinderii

Dacă doriţi să dezvoltaţi o afacere de succes la un nivel excelent, vă invităm să beneficiaţi de programul de susținere și dezvoltare a întreprinderilor mici şi mijlocii în Republica Moldova, administrat și implementat de Swiss Create (ramura de dezvoltare a afacerilor a holdingului elvețian Swiss Consulting Group SCG AG) şi Institutul de Dezvoltare a Afacerilor din cadrul Universităţii “Divitia Gratiae”.Vă oferim posibilitatea de a lua parte la o serie de seminare în afaceri care vor avea loc în perioada 30 octombrie 2013 – 3 aprilie 2014. Cursurile vor fi predate de mai mulți vorbitori din Elveția cu experiență remarcabilă în afaceri, care sunt parteneri ai holdinguluiSwiss Consulting Group SCG AG. Cursurile de seminar vor avea loc după cum urmează:

  • Elaborarea unui model de afaceri (30 – 31 octombrie, 2013)
  • Marketing (21 – 23 ianuarie, 2014)
  • Managementul Financiar (18 – 20 februarie, 2014)
  • Сonducerea personalului (1 – 3 aprilie, 2014)
Mai multe detalii privind programul de desfășurare a seminarelor le găsiți în documentul atașat acestui mesaj – Programul Seminarelorde Afaceri.
La seminare poate participa orice persoană care dorește să inițieze sau să dezvolte o afacere într-un mod profesionist și excelent sau cei care sunt implicați în orice activitate de management/administrare a unei organizații sau întreprinderi. Pentru a fi înscriși în lista participanților este necesar să completați și să semnați formularul de participare, atașat acestui mesaj, și să-l expediați cât de curând posibil în formă scanată pe adresa de e-mail – info@uni-dg.md (sauigorprisac@yahoo.com) – sau să-l prezentați la oficiul Institutului de Dezvoltare a Afacerilor din cadrul Universităţii “Divitia Gratiae” pe adresa: of. 9, str. Alexandru Hâjdeu, 94, mun. Chișinău.
Taxa de participare este una simbolică și constituie 200MDL pentru fiecare curs de seminar. Cei care locuiesc în afara mun. Chișinău pot prezenta sau completa formularul și achita taxa de participare în prima zi de seminar, însă pentru a rezerva participarea dumneavoastră necesită o confirmare în prealabil prin telefon sau e-mail, deoarece locurile sunt limitate.
Mai multe detalii cu privire la programul de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii și conținutul seminarelor le puteți găsi în broșura Seminare și consultanță în afaceri, atașată acestui mesaj, sau puteți lua legătura cu organizatorii seminarelor având informația de contact: e-mail/info@uni-dg.md; tel /(+373) 22 541030; GSM / 069460334, 079405164, 068213355.