Reduceri surprinzătoare cu ocazia zilei de Black Friday!

Baner_320_240_domainuri_BLACK_FRIDAY Știai că 29 noiembrie este o zi așteptată de majoritatea? Dar știi ce anume te așteaptă în această zi magică? Noi îți deschidem tainele acestei zi, care mai este numită și Vinerea Neagră!

Denumirea și istoria zilei provin din Statele Unite, unde ziua de Thanksgiving (o zi de sărbatoare a toamnei, ce are loc după strîngerea recoltelor) este celebrată în ultima zi de joi din luna noiembrie. Ziua de vineri ce urma zilei de Thanksgiving era zi liberă (nelucrătoare), iar lucrătorii aveau acces la credite cu dobînzi mici, iar în plus retailerii aplicau reduceri de preț – toți acești factori au dus la efectuarea unor volume mari de vânzari în acea zi de vineri, de câteva decenii încoace.

Astfel ultima vinere din luna noiembrie a fiecărui an americanii o sărbătoresc ca începutul reducerilor de iarnă.

În prezent, semnificația acestei zile este de o zi a reducerilor masive, și care marchează începutul sezonului de reduceri. Iată că o zi “neagră” nu mai are o conotație negativă, ci una pozitivă atât pentru vânzatori cât și pentru cumpărători, fiind considerată o zi a cumpărăturilor.

În Republica Moldova această zi încă nu ajuns să aibă o atenție sporită și nu este încă cunoscută și implimentată de către comercianți la un nivel destul de ridicat, ca spre exemplu în România. Unde deja al treilea an la rînd se sărbatorește această zi a reducerilor și unde peste 4 milioane de oameni se pregătesc din timp pentru asta. Dar totuși  și la noi unele magazine încearcă să importe această tradiție americană.

Dar noi cu ocazia acestei zile timp de o singură zi- 29 noiembrie 2013, ziua care este așteptată pe tot parcursul anului oferim reduceri de 50% la următoarele servicii:

Baner_320_240_hosting_BLACK_FRIDAY   1. Înregistrare domenii

   2. Hosting

   3. Hosting Resseling

* Reducerile sunt valabile la orice pachet dorit.

** Clienții existenți pot solicita contul spre plată la serviciile enumerate mai sus, și să achite plățile în ziua de 29 noiembrie la jumătate de preț.

                       Black Friday e doar o singură zi în an!