[:ro]

SEO Audit

SEO Audit este un proces ce presupune o analiză minuțioasă și detaliată a problemelor cu care se poate confrunta o pagină web. Pentru efectuarea unui SEO Audit calitativ și de încredere este necesară analiza unor elemente ce într-un final permit evaluarea și elaboararea unor concluzii plauzibile care o să reflecte în mod corect provocările cu care se confruntă un website.

Deci ce include auditul SEO?

  1. Analiza concurenței și a competitorilor dvs – se analizează strategia lor de dezvoltarea pe partea de SEO și se iau în calcul doar părțile care vă pot aduce avantaje dvs și website-ului cel promovați.
  2. Cercetarea cuvintelor cheie – se analizează cuvintele cheie utilizate pe website-ul dvs, dar și cuvintele cheie care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți poziția în rankingul de căutare. Mai mult, aceste cuvinte cheie vor fi selectate în funcție de domeniul dvs de activitate.
  3. Date generale cu privire la website – aici se vor colecta informații cu referire la vârsta website-ului, la cuvinte cheie generale și se va relava dacă anterior website-ul a mai fost supus vreunui proces de SEO, fie el SEO intern sau SEO extern.
  4. Evaluarea conținutului rețelei de linkuri – mai este numit și link building și presupune analiza linkurilor ce se conțin în website, dar și linkurile website-ului cercetat pe alte website-uri.
  5. Conținutul website-ului – este unul dintre elementele cele mai vaste dintre toate pe care le conține auditul SEO și presupune depistarea probelemlor ce țin de textele și articolele neidexabile, densitatea cuvintelor cheie, denumirea imaginilor de pe website.

În urma efectuării celor 5 pași prezentați mai sus, ne va fi simplu să vă spunem cu ce probleme se confruntă website-ul dvs. Procesul de SEO audit o să vă ajute să depistați problemele, dar și să înțelegeți ce măsuri să întreprindeți pentru ca să fiți listați pe prima pagină a motoarelor de căutare și să vă creșteți calitativ traficul.

Solicită acest serviciu

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Alte detalii

[:]