portofoliu копияGoogle, Yandex, Bing, Rambler – cu toții bine știm cel puțin unul din aceste motoare de căutare.

Pînă la apariția lor și însuși a internetului, la căutarea unui produs foloseam ziare sau alte surse de informații, dar care în ziua de azi deja nu sunt atît de actuale și întrebate.

Toți avem internet și orice necesitatea o îndeplinim cu ajutorul lui, iar motoarele de căutare sunt doar un instrument care ne-au ușurat viața și au devenit enciclopedii mari cu răspunsuri la orice întrebare pe care o avem.

Totuși – ce este aceasta “SEO” ?

„Search Engine Optimization”, prescurtat SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), reprezintă un proces prin care are loc înbunătățirea vizibilității paginilor site-ului în rezultatele căutării.

Mai simplu? Nici o problemă!

Să zicem că ai ceva informații care dorești la fel să fie în această mare enciclopedie și ea să fie ușor găsită de alții.. dar… apare deja întrebare – CUM ? SIMPLU) Scrie în Google și el îți va spune ))

Anume cu această se ocupă echipa noastră de specialiști SEO.

Cine sunt și ce fac ei?

Sunt pe jumătate oameni, pe jumătate zei a internetului care mai întîi o să adauge această informație în baza globală, apoi fac puțină magie și o plasează în primele locuri la rezultatele unei căutări.

Să vedem și ceva imagini….

•  Am accesat motorul de căutare.

•  Ca un exemplu, am solicitat în căutare servicii de „hosting în Moldova”.

•  Vedem mai multe surse ce sunt ordonate descrescător în dependeță de  relevanță și popularitatea acestora.

• De cele mai multe ori, sunt accesate primele 3 surse.

CUM să fim noi acei TOP 3 și de ce anume în TOP 3?

Am putea face o tangență cu concurență de pe piață, doar că una virtuală. Pozițiile de top în motoarele de căutare s-ar putea de comparat cu ceva zone prestigioase ale orașului.

De obicei, prima impresie a companiei clientul o primește încă înainte de a face o vizită la această organizație, aflînd unde ea se află. Cu cît este mai prestigioasă zona, cu atât mai mare încredere are clientul, și, în consecință, o mai mare șansă că el te va alege anume pe tine. Funcționează stereotipul că dacă firma este situată în centrul orașului, această companie este una serioasă. În mod similar, stereotipul lucrează în SEO promovarea. Site-urile care sunt în TOP – aceastea sunt de obicei cele mai respectate.

Aici, ca să fim pe locul întîi trebuie să așteptăm zile și nopți în așteptarea unei minuni, să avem o pagină web cu o informație bine structurată, unică și interesantă, apoi rămîne să facem cel mai simplu și anume să mărim autoritatea paginii noastre. La această etapă, este nevoie deja de ajutorul zeilor (seo specialiștilor) care vor analiza piața și anume toți concurenții pe care îi aveți, apoi vor face un raport detaliat prin care, o să fiți anuntați de budget-ul care este necesar pentru proiectul vostru.

Care este budget-ul necesar pentru o promovare SEO reușită?

În mediu ar fi cîteva cîteva sute de mii de bănuți, dar oricum fiecare proiect promovat are budget-ul său unic care este alcătuit din nr. de concurenți și autoritatea paginilor web a acestora.

Să trecem la întrebare de bază...

PENTRU CE? CARE ESTE FOLOSUL, BENEFICIILE PROMOVĂRII? DE CE EU TREBUIE SĂ INVESTESC BANI ÎN ACEASTA?

Credcă de aici înainte am să reprezint mai mult imagini, decît să scriu mult și fără argumente concrete.

(ca exemplu, a fost luat unul din site-urile promovate de către echipa noastră)

(graf. 1)

Conform imaginei (graf.1), putem observa o creștere a vizitărilor site-ului, deja peste o lună după începerea promovării SEO a paginii web și mereu fiind în creștere.

Mai jos vedem care sunt pașiide lucru unui specialist SEO de la etapa inițială pînă la raportarea rezultatelor.

                                                                     Schema de lucru

 IMPORTANT!  SEO este un instrument puternic necesar atît pentru îmbunătățirea imaginii companiei cît și pentru mărirea semnificativă a vânzărilor. Aceasta este mai rentabilă decât marketingul traditional, și se poate ajunge la publicul țintă. Prin urmare, campaniile care ignoră SEO promovarea, riscă mult să rămînă în urmă pentru totdeauna.

Contactează-ne acum pentru ca site-ul să-ți aducă un profit mai mare!