str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Servere Dedicate în Moldova

Serverele dedicate sunt soluția optimă pentru site-urile cu un volum mare de informație pe ele, care se updatează des și sunt accesate de mulți vizitatori. Așadar, fie că ai un magazin virtual, ești un intermediar cu un număr mare de clienți, ai un site cu un portofoliu vast sau cu o mulțime de funcționalități încorporate îți găsești salvarea într-un server dedicat, pentru că acesta îți oferă atît configurații standard, cît și configurații personalizate, ce se pot adapta nevoilor fiecărui client.

Acum cînd știi ce este un server dedicat și ce îți oferă el în comparație cu alte sisteme de găzduire web, e timpul să te convingi de ce Amplica îți poate deveni un partener de încredere, pentru că îți oferă:

Conectivitate
Serverele dedicate îți oferă acces la informația depozitată pe ele, indiferent unde te-ai afla.

Protecție Inteligentă
Serverele dedicate sunt foarte bine securizate. Pe de o parte există sistemul de securitate automatizat, care curăță serverul de tentativele atacurilor informaționale.

Suport Tehnic Calificat
Calitatea deservirii în orice sferă este importantă, doar că în cazul IT, ea devine și foarte apreciată, mai ales dacă este adăugată în timp.

Firewall
Firewall-urile sunt sisteme de pază pentru serverele dedicate, protejându-le de atacurile externe și conservînd datele într-un ecosistem sigur.

Suntem gata să îți oferim mai multe detalii despre serverele noastre și să te ajutăm să alegi serverul dedicat care și se potrivește perfect.

Contactează-ne acum și noi vom avea grijă să răspundem la toate întrebările, pentru a face alegerea perfectă.