str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md



Servere  Dedicate Moldova



Planuri Tarifare pentru Servere în Moldova








* Taxa de instalare a IP-urilor Adiționale este de 2,00 €/IP/lună.

Limita maximă este de 128 IP-uri și/sau 16 sloturi per server.


Servere dedicate în Moldova

Serviciul „server dedicat“ este o necesitate pentru clienții ce dețin proiecte mari la realizarea cărora este nevoie de mai multe resurse. În același timp, achiziționarea de echipamente proprii necesită cheltuieli semnificative care afectează în mod negativ activitățile de exploatare și rapoartele companiilor.
Serverul dedicat (server de închiriat) vă oferă posibilitatea de a dispune de resursele mașinii și de a instala orice software. Compania Amplica vă asigură întreținere completă și toate condițiile necesare pentru buna funcționare a site-ului. Puteți alege configurația optimă a serverului dedicat precum și să contactați specialiștii noștri.

La cererea Clientului, Amplica oferă un pachet complet de servicii pentru a asigura utilizarea serverului, precum și întreținerea și administrarea acestuia. La noi găsiți cel mai bun serviciu de servere dedicate în Moldova.
Linia serverelor dedicate din Moldova este potrivită pentru toate scopurile și nevoile: de la un magazin online pina la proiecte mari de afaceri.
Suntem siguri că veți face o alegere demnă, iar noi, la rândul nostru, vă vom îndeplini toate așteptările și vă vom oferi cel mai bun server dedicat în raportul preț/ calitate, disponibil în stoc!

Mai sus puteți găsi propunerile la ziua de azi. În cazul în care nu sunteți sigur care dintre serverele dedicate din oferta noastră se potrivește necesităților Dvs. nu ezitați să ne contactați.


CEL MAI RAPID HOSTING CU CEL MAI BUN SUPORT

Rapid, Sigur și de încredere, care crește împreună cu afacerea ta!