str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Serverele dedicate în Europa

Secolul XXI a venit cu o abordare inovativă în ceea ce ține de satisfacerea clienților. Acum nu mai trebuie să te mulțumești cu un produs standart, poți să îți alegi un produs în totalitate adaptat necesităților tale.

În ceea ce se referă la găzduirea resurselor tale pe internet lucrurile stau la fel. Alegînd un server dedicat pentru site-ul tău, nu trebuie să te conformezi mediului shared găzduirii web sau VPS, pentru că poți să îți alegi și să îți ajustezi, necesităților tale, caracteristicile serverului.

Serverele dedicate sunt soluția optimă pentru site-urile cu un volum mare de informație pe ele, care se updatează des și sunt accesate de mulți vizitatori. Așadar, fie că ai un magazin virtual, ești un intermediar cu un număr mare de clienți, ai un site cu un portofoliu vast sau cu o mulțime de funcționalități încorporate îț găsești salvarea într-un server dedicat, pentru că acesta îți oferă atît configurații standard, cît și configurații personalizate, ce se pot adapta nevoilor fiecărui client.

Avantajele-cheie ale serverelor dedicate:
Fexibilitate
Serverele dedicate îți permit utilizarea resurselor de care ai nevoie și adaptarea acestora sub cerințele tale, spre deosebire de celelalte modalități de hosting, care îți oferă un pachet standart de resurse.

Stabilitate
Serverele dedicate sunt monitorizate 24/24, 7/7, de un protocol specializat și îți asigură reacția promptă a echipei de asistență tehnică, care în caz de nefuncționare a serverului, va înlătura problema și îl va pune în funcțiune în cel mai scurt timp.

Viteză
Serverele dedicate, de obicei activează în baza unor conexiuni la internet cu o viteză foarte mare pentru ca să poată asigura buna funcționalitatea și a celor mai complicate și grele site-uri.

Serverele dedicate, îți oferă o serie de atuuri, care nu pot fi trecute cu vederea cînd le comparăm cu alte sisteme de hosting, ceea ce le cataloghează drept cea mai profesionistă metodă.

Aici poți vedea pachetele disponibile pentru servere dedicate.