Program de Afiliere

 • Participați la programul de afiliere Amplica și primiți bani.

  Recomandați serviciile noastre, aduceți client nou și automat pe contul dvs, Amplica va transfera un comision de 10% din valoarea comenzii.

  *La programul de afiliere pot participa atît clienții existenți cît și clienții noi care procură serviciile noastre
  Pași necesari pentru înscriere în Programul de Afiliere:

  Cum puteți participa la programul nostru de afiliere?

  Pentru a participa la programul de afiliere și a cîștiga cu noi, este suficient de efectuat doar două lucruri:

  1. Logați-vă sau creați-vă propriul cont pe site-ul www.amplica.md. (te înregistrezi pe site-ul web și îți alegi tariful potrivit).

  2. Atrageți noi clienții. Aceasta poate fi prin mai multe metode:

  • plasați linkuri referențiale, bannere sau butoane, care sunt disponibile în panoul de administrare în secțiunea ”Program de afiliere”
  • trimiteți link-ul tău referențial prietenilor și cunoștințelor și adăugați la semnătură dvs pe forumurile de pe internet;
  • scrieți articole de prezentare cu privire la serviciile noastre în rețelele de socializare sau bloguri, arătînd-le link-ul referențial;
  • recomandă serviciile noastre prietenilor, rudelor, cunoștințelor, colegilor ș.a.

  Cum are loc transferarea comisionului?

  • Vizitatorul dă click pe acest link și ajunge pe site-ul nostru;
  • Clientul recomandat de dvs comandă online sau vine direct în oficiu pentru procurarea serviciilor;
  • Face comandă online de Hosting web, Hosting reselling sau VPS Hosting și achită;
  • AMPLICA vă transferă în contul dvs un comision de 10% din valoarea comenzii;

  Succese!
  Te așteptăm!

  amplica-web-hosting-inscriere-program-de-afiliere

 • Ce este un Program de Afiliere?

  Programul de afiliere este destinat deținătorilor de website-uri care doresc să își crească profiturile din publicitate contribuind la vânzările companiei noastre. Aveți un website și doriți să câștigați bani din asta? Aveți această posibilitate înscriindu-vă într-un program de afiliere.

  Acum puteți primi 10 % din suma comenzii clienților care au venit de pe site-ul dumneavoastră. Remunerarea se face în momentul achitării clienților, cât și pe toată durata perioadei care se deservește la noi. Cu alte cuvinte, dacă clientul venit de pe site-ul dumneavoastră a făcut o comandă de 100 euro, atunci remunerarea este de 10 euro. Dacă clientul va continua și perioada următoare să utilizeze hostingul nostru, atunci de fiecare dată veți primi o remunerare.

  Cum primesc banii acumulați?

  În contul dumneavostră de Billing veți putea vedea statistica clickurilor de pe linkul nostru cât și a achizițiilor fiecărui vizitator al site-ului.
  Banii acumulați pe durata unei luni calendaristice îi vom transfera la sfârșitul lunii pe contul dumneavoastră din sistemul de billing AMPLICA, iar aceștia pot fi extrași sau utilizați la procurarea serviciilor noastre de hosting.

  Vizitatorul nu a făcut comandă imediat?

  Sunteți în câștig chiar și atunci când vizitatorul de pe linkul de afiliere nu face comandă imediat, însă peste o perioadă de timp se răzgândește și achiziționează totuși serviciile AMPLICA. Pentru că următoarele 90 de zile Sistemul de Biling AMPLICA îl va recunoaște oricum ca afiliatul dumneavoastră și veți primi cele 10%.

  Care servicii oferă remunerare?

  Toate planurile de web hosting, hosting reselling și VPS Hosting vor fi remunerate cu 10% din valoarea achiziției afiliatului dumneavoastră, însă înregistrarea numelor de domenii și alte servicii nu vor fi calificate. Dacă aveți careva întrebări nu ezitați.

  VREAU să devin PARTENER AFILIAT
  amplica-web-hosting-inscriere-program-de-afiliere

 • Noi vom aprecia asta și vom fi bucuroși să facem afaceri împreună.
  Aceasta este foarte simplu,
  Faceți o recomandare prietenilor la Programul de Afiliere AMPLICA!