str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Serviciile de Hosting Web

Serviciile de Hosting Web

hosting

Hostingul web este un element necesar pentru orice tip de website. Crearea unui website presupune fixarea a două elemente mega importante fără de care nu o să puteți beneficia de posibilitatea de a întreține un website: de web hosting și de domen.

Fișierele web din care este alcătuit un website sunt necesare de a fi stocate pe un server care are acces la internet oricând, pentru ca aceastea la rândul lor să poată fi accesate cu ușurință de către utilizatorii care doresc să vă viziteze website-ul.

Hostingul web este un serviciu potrivit atât pentru companii, cât și pentru persoanele fizice care dețin un website. Deci dacă vă doriți construirea unui website sau deja aveți un website funcțional, dar aveți nevoie de servicii de hosting web calitative vă încurajăm să trageți cu ochiul prin pachetele pe care vi le oferim noi.

Puteți alege unul dintre cele 6 planuri în dependență de preferințele dvs, de mărimea website-ului dvs și de alte facilități de care aveți nevoie:

1. Planurile micro, mini și blog- sunt pachete potrivite pentru website-urile care nu vor necesita spațiu de încărcare a fișierelor care cântăresc foarte mult. Pe lângă aceasta veți beneficia nelimitat de: domenuri web parcate, trafic lunar, baze de date, conturi poștale, backupuri săptămânale, subdomenuri, de securitate non-stop împotriva spamului, suport SSL/TSL și vi se vor oferi 100 MB, 300 MB și respectiv 600 MB. Mai mult, planul Blog e numai bun pentru companiile sau persoanele fizice care întrețin un blog.

2. Planurile Clasic, eShop și Business – sunt pachete potrivite pentru website-urile care necesită mai mult spațiu fizic pe disc, care necesită încărcarea de poze a produselor, a echipei, a diferitor fotografii cu titlu de prezentare a bunurilor pe care le vând sau a serviciilor pe care le prestează. Achiziționând unul dintre aceste 3 planuri veți beneficia de spațiu practic dublu față de pachetele mici, veți avea la dispoziție 1000 MB, 2000 MB și respectiv, 5000 MB.

Sunteți indecis și nu știți totuși ce pachet dintre acestea va fi cel mai potrivit pentru a întreține într-un mod impecabil website-ul dvs? Apelați-ne chiar acum și specialiștii noștri în materie de web hosting vor fi mereu bucuroși să deservească și să vă ofere un sfat bun, profesionist și valoros.