str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

.SRL pentru legalizarea afacerii tale și în online!

.SRL pentru legalizarea afacerii tale și în online!

Ai o afacere și îți dorești ca aceasta să aibă un statut legal bine delimitat și în online? Acum acest lucru este posibil grație domenului .SRL – un element forte de marketing pentru a exprima poziția businessului, dar și a fi mai ușor de găsit în căutările Google. Descoperă ce avantaje oferă și cu ce preț acestea pot deveni parte din afacerea ta.

Avantajele unui domen cu extensia .SRL:

  • Demonstrează vizitatorilor site-ului tău că prezinți un business legal în care pot avea încredere
  • Obții un domeniu care te poziționează din start drept companie constituită legal. Extensia .SRL este disponibilă doar companiilor înregistrate drept Societăți cu Răspundere Limitată.
  • Prezența online a afacerii tale va fi vizibil îmbunătățită. Website-ul va apărea mai ușor în motoarele de căutare, fiind optimizat conform denumirii companiei.
  • Te conectează cu targetul cheie de clienți care caută să colaboreze cu o companie de încredere și desemnată legal.

Până la data de 30 iunie 2018, poți procura domen .SRL cu doar 4.99 euro în loc de 29.99 euro. Profită acum de ofertă fiindcă Amplica hosting&domains deja începe să dea prețuri fierbinți! Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru clienți actuali ai companiei.

De ce să aleg domen de la Amplica hosting&domains?

  • Amplica este o companie cu o experiență de peste 7 ani în domeniu cu un portofoliu de sute de clienți mulțumiți atât în online, cât și în realitate.
  • Suportul tehnic funcționează 24/24 și oferă soluții imediate clienților săi prin diverse metode: ticket de suport, live-chat pe site-ul companiei, Facebook sau prin formularului de contact.

Compania mea are deja un site. Cum îl transfer pe .SRL domain?

Nimic mai simplu și mai rapid! Anunțați reprezentantul Amplica că doriți să profitați de ofertă și un specialist IT va începe imediat procesul de transferare a site-ului.

Pentru o afacere de încredere și legal recunoscută comandați astăzi domenul .SRL! Nu amânați, fiindcă mâine deja ar putea fi ocupat – doar acum 4.99 euro. Contactează-ne aici sau verifică dacă domenul este liber și înregistrează-l chiar astăzi!