str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Tendințele Internetului: la ce schimbări și provocări ar trebui să vă așteptați

Tendințele Internetului: la ce schimbări și provocări ar trebui să vă așteptați

Internetul este un mecanism mereu în ˝mișcare˝, dezvoltare și globalizare. Cele mai mari motoare ne propun tendințe noi, mai comode pentru utilizare, mai securizate și mai practice. Vă aducem următoarele exemple despre schimbările semnificative în industria web.

WordPress va deveni și mai atractiv pentru noii utilizatori

Liberii profesioniști sunt mulțumiți de modul în care funcționează aplicația WordPress. Totuși, în 2017 se prevăd unele schimbări în sistemul de management al conținutului, chiar mai ușor de utilizat prin încorporarea mai multor caracteristici care îmbunătățesc interfața de utilizare în administrator și editor.

Răspândire globală la nivel înalt

Internetul va continua să se răspândească în colțurile cele mai îndepărtate ale lumii, iar accesul publicului la Internet, va înregistra un procentaj considerabil. . De exemplu, Iranul va adăuga videouri autohtone și va spori serviciile pentru întreprinderi; se sugerează penetrarea mai largă pe piețele emergente, precum Brazilia, Indonezia, China, Nigeria, Filipine și Mexic.

Accesul nelimitat poate fi redus

În timp ce unele țări vor oferi multe servicii pentru a asigura conectivitatea, mai multe companii de telefonie prin cablu pot reduce de fapt accesul. Majoritatea utilizatorilor nu se apropie dacă folosesc Internetul, iată de ce se presupune că accesul limitat i-ar putea determina pe unii să reanalizeze obiceiurile de divertisment.

Vor apărea actualizări pentru Internetul Obiectelor (IO)

Astăzi, hackerii continuă să înregistreze performanțe în furarea informației personale, astfel încât, dispozitivele ar putea avea nevoie de actualizări pentru protejarea confidențialității. Actualizările IO vor include mai multe opțiuni pentru raportarea acestora automată și noi instrumente analitice pentru a captura comportamentul consumatorilor și a performanței monitorului.

Modificări impunătoare de certificate SSL

Protocolul HTTPS a evoluat ca să devină un factor de încredere pentru utilizatori și este o modalitate de a demonstra că protejarea vieții private online, cu adevărat a căpătat prioritate.

Siturile care utilizează HTTPS sunt criptate. Asta înseamnă că toate informațiile Dvs. private, cum ar fi informațiile de card de credit, parole și altele, vor fi păstrate în siguranţă, în afara pericolului de a fi furate de hackeri sau alte persoane rău intenţionate. La accesarea unui sit care foloseşte HTTPS, singurii care au acces la informaţiile transmise sunt clientul şi serverul final. Din ianuarie, Google va eticheta siturile care colectează informații confidențiale “nesecurizate”, cu excepția cazului în acestea sunt protejate cu un IP dedicat și un certificat SSL.