str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Testimonial – www.cunosc.eu

Cine sunteți și ce oferă site-ul Dvs pentru vizitatori?

“Sunt un cetăţean cu anumite viziuni şi ambiţii 🙂
Acest site este un proiect de suflet şi reprezintă o pagină web care are la bază scopul localizării link-urilor către toate paginele oficiale ale autorităţilor guvernamentale, administrative (centrale, regionale, locale), instituţionale ş.a.m.d. din Republica Moldova, grupate pe domenii şi categorii. Precum şi localizarea pe pagină a acelor link-uri, care sunt de o utilitate socială şi necesitate primordială pentru cetăţenii. Foarte multe site-uri au aşa abrevieri sau sunt localizate pe alte domenii decît “”md”” încît cetăţenilor le este greu să le găsească, iar despre existenţa unor anumite organe statale şi despre existenţa paginilor lor oficiale cetăţenii nici nu ştiu, iar cel mai des nici nu ştiu că sunt anumite organe care îi pot ajuta în diferite situaţii de viaţă. De aceea  ideia a şi constat în localizarea tuturor acestor site-uri pe un singur site, pentru a putea fi mai uşor de a le găsi, accesa şi studia de către cetăţeni.”

De ce ați migrat site-ul la Compania Amplica și ce s-a îmbunătățit după migrare?
“Cu părere de bine compania Amplica este prima companie la care m-am adresat pentru procurarea serviciilor de web hosting, fapt pentru care nu regret.”

Ce părere aveți despre serviciul de hosting de la Amplica?
„Am fost şi sunt satisfăcut de serviciile companiei Amplica, de altfel o şi recomand şi altor proprietari de site-uri cu prima ocazie.”

Racila Silvian
Site: www.cunosc.eu
Email: silviu.racila@gmail.com