Vesta – cel mai bun panou pentru VPS

Vesta - cel mai bun panou pentru VPS
Vesta CP – panelul de administrare gratuit care îți simplifică munca.

Deja ai un site și ai ales pentru hostarea lui un VPS (Virtual Privat Server). Este o alegere bună, care îți garantează siguranța datelor, accesul rapid și o economie de buget. Mai mult ca atît, prin intermediul VPS-ului poți crea propriile biblioteci de sistem sau să le modifici pe cele existente, poți adăuga, șterge sau modifica fișiere și cel mai important, poți instala aplicații sau modifica și ajusta programele operaționale existente. Iar pentru a reuși simplu și eficient să faci toate acestea există panelul de administrare Vesta CP.

Vesta CP este un panel de administrare complex, comod în utilizare și GRATUIT. Vesta CP este dotat cu toate funcționalitățile necesare pentru realizarea rapidă și comodă a sarcinilor, fără necesitatea de a efectua schimbări manuale în fișierele de configurare, ceea ce ar presupune, că iai un produs gata, pe care poți simplu să îl utilizezi după instalare.

De obicei, clienții se descurcă singuri cu funcționarea acestui panel de administrare, dar în cazul în care ai nevoie de ajutor, echipa Vesta va oferi suportul necesar pentru a clarifica toate aspectele neclare, sau pentru a instala funcționalități adiționale.

Amplica recomandă Vesta CP pentru că aceasta este stabilă, clară și comodă. Iar împreună cu un VPS de calitate, eficient și rapid, cum ți-l oferă echipa noastră, ve-i putea simplu să gestionezi proiectul tău și să îți crești afacerea online, economisind.

Beneficiază acum de reducere de -70% pe toată perioada verii!