str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.mdVPS  Hosting


PLANURI DE GAZDUIRE WEB PENTRU A SATISFACE FIECARE NEVOIE


VPS (Virtual Private Server)


Orice afacere pe internet, fie că vorbim de un simplu blog sau un magazin virtual de anvergura, are nevoie de găzduire web(hosting). Făra găzduire, domeniul dvs nu va putea fi accesat!

VPS (Virtual Private Server) presupune un tip de găzduire în care partajarea este doar a resurselor serverului. Asta însemnă că aveți controlul absolut asupra serverului dvs, puteți găzdui cîte baze de date doriți, iar alte conturi nu vor fi afectate, în cazul în care consumă prea multe resurse.Puteți să îl administrați oricînd doriți, să ștergeți, adăugați, modificați orice fișiere. Aveți posibilitatea să adăugați domenii și alte aplicații software.

Puteți instala următoarele sisteme de operare: Ubuntu, Debian, Centos

Dacă doriți un serviciu de găzduire de înaltă calitate fără investiții inițiale mari, Amplica vă oferă servicii de VPS Hosting cu o serie de avantaje !
Echipa noastră va găzdui serverele dvs cu profesionalism și promtitudine!


CEL MAI RAPID HOSTING CU CEL MAI BUN SUPORT

Rapid, Siur și de încredere, care crește împreună cu afacerea ta!ÎntrebăriFrecvente


La VPS lucrurile stau total diferit. Avantajul pe care îl are un VPS este partajarea exactă a resurselor serverului. Ceea ce inseamnă că stiți exact ce-ați cumpărat, deci cîți vizitatori puteți tranzacționa pe site și care sunt limitele.

Poate că între VPS (Virtual Private Server) și server dedicat nu sunt mari diferențe, însă între un host shared și VPS exista foarte mulți termeni de comparație! Pentru a fi clar celor care sunteți interesați de găzduire VPS (virtual private server), trebuie să înțelegeți la început ce este un host shared (găzduirea partajată cu alții), și de ce VPS reprezintă avantaje, încă de cînd deschideți site-ul!

Găzduirea shared este o formulă foarte ieftină și ideală pentru micii intreprinzatori. Este ieftină, pentru ca pe un singur server VPS sau dedicat se instalează la comun mai multe conturi de hosting shared, iar resursele sunt împărțite. Problema cu găzduirea shared este că resursele nu pot fi împărțite în mod egal, de aceasta se ocupă furnizorul de hosting, într-o măsura mai mică sau mai mare. Un shared host nu garantează că site-ul dvs va rula în orice condiții cu un numar prea mare de vizitatori, tocmai pentru că este shared și toată lumea trebuie să impartă același server, ceea ce presupune restrictii de consum CPU (procesor) și memorie RAM. Aceasta se aplică peste tot: indiferent că aveți trafic și spațiu nelimitat, nu înseamnă că puteți face chiar ce doriți!

Fiind un sistem foarte flexibil, ce nu restricționează accesul (aveți acces de nivel root la server), VPS-ul oferit de către PC Hardware este ideal pentru a satisface o gamă variată de cerințe.
Veți putea găzdui pînă la 100 de domenii pe un sistem VPS, păstrînd controlul complet asupra costurilor și administrării resurselor disponibile.
* VPS-urile PC Hardware reprezintă cea mai bună opțiune și pentru dezvoltatorii de aplicații software sau designerii web care au nevoie de un mediu de distributie în Internet pentru proiectele lor. Aceștia vor beneficia de resursele și libertatea oferite de un server dedicat, dar la un cost mai mic
* VPS-urile reprezintă o soluție eficientă pentru disaster recovery, backup, mirroring. De exemplu puteți achizitiona un VPS pentru a găzdui un mirror al unei arhive de download, pentru a implementa un server de DNS/mail redundant, etc.

Evident, aveți acces la nivel root pe un server VPS. Practic puteți efectua orice schimbare de configurație, instalare de software, depanare, etc.

Nu. Garantarea resurselor se face la un nivel dedicat în sistemul de operare. Unui VPS ce solicită accesul la mai multe resurse decît are garantate i se poate permite acest lucru doar în cazul în care la nivel de mașină fizică există resurse fizice libere. Altfel i se interzice accesul pentru a nu afecta alte mașini virtuale.

Foarte ușor! Dacă în acest moment sunteți client al unui serviciu tradițional de găzduire PC Hardware, vă putem asigura transferul fișierelor și aplicațiilor de pe serverul actual pe VPS-ul propriu.

Timpul garantat pentru activarea serviciului VPS este de 24 de ore. În cele mai multe cazuri, un VPS se poate însă configura în mai puțin de două ore de la primirea confirmării plații. Tranzacția se poate derula online folosind un card bancar.

Pentru VPS se alocă inițial o singură adresă de IP. Puteti însă adițional să achiziționați un număr nelimitat de adrese IP.

Puteți găzdui cîte baze de date doriți, cu condiția că prin utilizarea acestora să nu depașiți resursele garantate.

VPS-ul este administrat direct de către Dvs. Pachetul beneficiază de un software de management integrat, disponibil în browser. În orice moment puteți solicita servicii de asistenă PC Hardware pentru instalarea patch-urilor de securitate și a actualizărilor software disponibile.