Înregistrează numele de domen MD și fii activ pe net chiar de azi

Atunci când îți dorești să-ți dezvolți afacerea pe plan național, nu-ți rămâne nimic decât să pornești spre realizare. Vezi disponibilitatea numelui de domen md

Verifică disponibilitatea domenului

Este foarte simplu,verifică în doar 5 clickuri

Înregistrează numele de domen md DORIT

Plasează-ți numele de domen md în lumea virtuală și fii activ chiar de azi pentru potențialii tăi clienți

Cumpără acum
463 30
MDL/annually

Amplica Hosting cu denumirea juridică Inovare-Prim SRL este partener autorizat de a înregistra și prelungi domenii .MD în baza contractului între Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetica în calitate de registrator național TLD .MD și Inovare-Prim SRL în calitate de partener autorizat.

Condițiile de înregistrare a numelui de domeniu

Perioada de înregistrare: Domen MD se inregistreaza pentru o perioadă minimă de 1 an și maxim 5 ani.
Anularea: Domeniile .MD nu pot fi anulate sau modificate după înregistrare. Domenul va fi activ pe internet până la următoarea perioadă de facturare
Modificare domen md: Numele de domen md nu poate fi modificat sau schimbat după înregistrare
Documente: Pentru înregistrarea numelui de domen md este nevoie de codul personal (IDNP)

Prețul de înregistrare și prelungire domen MD

Taxa de prelungire a .MD domain poate fi modificată în dependență de cotație pe piață

Înregistrare domen
463 30 MDL/
Prelungire domen
574 00 MDL/
Transfer domen
549 40 MDL/

Întrebări frecvente despre domen MD

Jos găsiți cele mai relevante întrebări despre .md domain. În cât timp sunt disponibile .md domains, pe ce perioadă de timp se poate de procurat .md tld

Cât timp durează activarea domeniul MD?

Domeniile MD se activează în mod automat îndată ce achitarea este confirmată de către sistemul de plată. Domen MD devine funcțional în decurs de 2 ore din momentul activării.

Cât de lung poate fi numele de domen MD?

Numele de domen MD nu poate să depășească 63 caractere. Numele de domen MD poate fi format din litere latine fără diacritice, cifre și cratimă (-) dar nu poate începe cu cratimă (-).

Cine se consideră proprietarul domeniului?

Proprietarul domenului devine persoana fizică sau juridică, care este indicată în contractul de procurare a numelui de domen MD.

Pot înregistra un domen MD pentru o perioadă de 10 ani?

Numele de domen md nu poate fi înregistrat pentru o perioadă de 10 ani. Numele de domen poate fi înregistrat sau prelungit pentru o perioadă minimă de 1 an și maxim de 5 ani.

Care este perioada de grație a numelui de domen md?

Perioada de GRAȚIE a numelui de domen MD este de 30 zile. Primele 5 zile numele de domeniu md este activ, din a 6 zi domenul devine incativ, însă proprietarul domenului poate să-l reînnoiască. La sfârșitul perioadei de GRAȚIE în cazul că proprietarul domenului nu-l reînnoiește, numele de domen md este șters automat din baza de date TLD .MD În acest caz domenul devine disponibil și poate fi înregistrat de un alt registratar.